Home

Nationalekonomi utbildning antagningspoäng

Antagningsstatistik - studer

 1. er. Du ser vilken poäng som gällde för olika urvalsgrupper. Hitta och jämför utbildningar. Antagningsstatistik på Uhr.se. På Uhr.se hittar du mer specifik statistik, där kan du bland annat söka fram: Hur många som sökte en specifik utbildning en viss.
 2. er på Antagningspoäng.se Kursen omfattar fyra moment om vardera 7,5 högskolepoäng: 1. Mikroekonomisk.
 3. i taget. Könsfördelningen i den statistik som finns tillgänglig här bygger på det svenska personnummersystemet. Databasen innehåller ingen information.
 4. utsätts för en störning och hur ekonomisk politik kan användas för att dämpa störningar i ekono
 5. en 2020. Nationalekonomiska institutionens Casselpris, som inrättades år 2006, utdelas varje ter

Kommun: Göteborg Utbildning Antagningspoäng (prel) Medelvärde (prel) Antagningspoäng (slut) Medelvärde (slut) Antagningspoäng (reserv) du skapar din egen profil genom att välja företagsekonomi eller nationalekonomi och väljer sedan en specialisering ; Antagningspoäng. Falköping: Ållebergsgymnasiet. Barn- och fritidsprogrammet (BF) 16 Lediga platser 210,8 Gymnasium Skövde. Få mer information om en utbildning på Umeå universitet och dess antagningspoäng genom att klicka på utbildningens namn i tabellen. Sortera resultaten genom att klicka på rubrikerna i tabellen. Namn Lärosäte BI BII HP; Ämneslärarprogrammet - åk 7-9 - Textilslöjd samt bild: Umeå universitet : 13.16--Ämneslärarprogrammet - åk 7-9 - Trä- och metallslöjd samt bild: Umeå. Få mer information om en utbildning på Uppsala universitet och dess antagningspoäng genom att klicka på utbildningens namn i tabellen. Sortera resultaten genom att klicka på rubrikerna i tabellen. Namn Lärosäte BI BII HP; Ämneslärarprogrammet med inriktning mot arbete i gymnasieskolan - Svenska som andraspråk : Uppsala universitet: 13.65: 13.87: 0.40: Ämneslärarprogrammet med. Civilekonom LIU antagningspoäng. Civilekonomexamen (240 hp) med huvudområde företagsekonomi eller nationalekonomi, alternativt ekonomie kandidatexamen (180 hp) med huvudområde företagsekonomi eller nationalekonomi. Studieavgift Höstterminen år 2018 hade Civilekonomprogrammet vid Linnéuniversitetet antagningspoängen 17.14 i urvalsgrupp. Efter avslutad utbildning kommer du att kunna arbeta i privat eller offentlig sektor som kvantitativ analytiker med nationalekonomisk och/eller statistisk inriktning. Du kommer att vara kvalificerad att utföra utrednings- och analysarbete inom området. Programmet, som är 3 år, omfattar ett basblock med 60 högskolepoäng nationalekonomi och 60 högskolepoäng statistik. Därefter avslutas.

Nationalekonomi program SU — nationalekonomi i ger dig en

Programmet är tvärvetenskaplig och innehåller 60 högskolepoäng i nationalekonomi och 90 högskolepoäng i programmets huvudområde, statsvetenskap, i vilket examensarbete för kandidatexamen utförs Historisk Antagningspoäng. Nedan följer antagningspoäng från flera terminer bakåt Nationalekonomi handlar om samhällsekonomi, alltifrån frågor om prisbildning och konkurrens på olika marknader till analyser av vad som påverkar växelkurser, arbetslöshet och inflation. Du som vill ha ett internationellt inslag i din utbildning har också möjlighet att studera en termin utomlands. Du kan välja mellan drygt femtio. Företagsekonomi A Uppsala antagningspoäng. Företagsekonomi är grundbulten i alla ekonomiutbildningar. Här blir det ditt huvudområde. Under den 3-åriga utbildningen kommer du att ägna 4 terminer åt studier i företagsekonomi som omfattar både marknadsföring, organisation, redovisning och finansiell ekonomi Utbildning på forskarnivå Samverkan & Innovation Innovation - så arbetar vi Populärvetenskapliga arrangemang Projekt och samarbeten Skolsamverkan För dig som är arbetsgivare Donera till universitetet Alumn Om universitetet Universitetet i korthet Ledning och organisation Vision, mål och strategier Internationellt samarbete Värt att besöka Akademiska högtider Jobba hos oss Kontakta. Utbildning på forskarniv Examen på grundnivå om 180 högskolepoäng, varav 90 högskolepoäng med successiv fördjupning inom nationalekonomi, 30 högskolepoäng i företagsekonomi samt 15 högskolepoäng grundläggande statistik och 7,5 högskolepoäng regressionsanalys, ekonometri eller vetenskaplig metod inom nationalekonomi eller statistik. Eller examen på grundnivå om 180.

Master nationalekonomi flashback. Master nationalekonomi Utbildning och studier. Visa ämnen Visa inlägg Stöd Flashback; Aktuella ämnen; Nya ämnen; Nya inläg Diskussioner om nationalekonomi. Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare Måste nationalekonomi ingå, eller är kravet att man ska läsa t.om företagsekonomi C, Vad du väljer har väl egentligen. Civilekonomprogrammet är en yrkesutbildning med två inriktningar: Inom både utbildning och forskning har Jönköping University ett nära samarbete med näringsliv och samhälle. Jönköping University har cirka 12 000 studenter, varav cirka 2 400 är internationella ; Antagningspoäng för Civilekonomprogrammet vid Jönköping University. Hitta utbildning Undermeny för Hitta utbildning. Ekonomi och juridik. Hälsa, sjukvård och tandvård. IT. På Handelshögskolan kan vi erbjuda några av Sveriges populäraste utbildningar inom ekonomi och juridik Med antagningsstatistik från tidigare år kan du få en ungefärlig uppfattning om vilken antagningspoäng som krävs för att komma in. Vi har antagningsstatistik i två olika.

Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap StuDocu är inte sponsrat och får inte stöd från något college eller universitet Tillmpad makroekonomi, Tentafrågor, som oftast kommer Nationalekonomi A (Södertörns högskola) Nedladdat av Boiii Grabben (messi_clirim@hotmail.com) lOMoARcPSD|4427971. 1 View F 7 Mikroekonomi SH 7 april 2020.pptx. Visar 12 sökresultat för handels. Få mer information om en utbildning och dess antagningspoäng genom att klicka på utbildningens namn i tabellen. Sortera resultaten genom att klicka på rubrikerna i tabellen. Namn Programmet ges av Handelshögskolan vid Umeå universitet som är kvalitetsackrediterad genom AACSB. We got to work with a company and make a complete strategic review and give. Antagningspoäng för Kandidatprogram i datavetenskap vid Uppsala universitet 2019.Hitta antagningspoäng från flera terminer på Antagningspoäng.se Datavetenskap är den tekniska delen som ger kunskap om datorer, programmering, datakommunikation, databaser och business intelligence Kandidatprogram i sociologi: Arbetsliv och arbetsmarknad är en utbildning för dig som tycker att. Antagningspoäng för Försvarshögskolans kandidatprogram med . Examen. Programmet omfattar 180 hp och leder till en filosofie kandidatexamen i statsvetenskap. Det betyder också att du är behörig till fortsatta studier på masternivån i statsvetenskap, där vi bland annat erbjuder en inriktning mot just offentlig politik och organisation ; Försvarshögskolans kandidatprogram med. I Hitta och jämför utbildningar på Studera.nu finns statistik över vilka antagningspoäng som har krävts för att komma in på en viss utbildning under tidigare terminer. Du ser vilka poäng som gällde för de olika urvalsgrupperna. Du kommer till statistiken genom att söka fram en utbildning du vill titta på och sedan klicka på länken Antagningsstatistik i beskrivningen av utbildningen

Antagningspoäng till samtliga universitet och högskolor hittar du på Universitets- och högskolerådets (UHR) hemsida: Antagningsstatistik på uhr.se. Om sökfunktionen. På UHR kan du söka fram antagningsstatistik om antagningspoäng, antal sökande och antal antagna för en termin i taget tillbaka till sommarterminen 2008. Efter sista. Om du vill ta reda på den senaste antagningspoängen för en utbildning ska du använda UHR:s sökfunktion för antagningsstatistik. Varje höst och vår tar vi fram statistik över bland annat antal sökande, lägsta meritvärde och antal antagna till högskoleutbildningar Kom ihåg att antagningsstatistiken endast berättar vilken antagningspoäng som har krävts tidigare terminer. Statistiken kan ge en fingervisning om ungefär vad som krävs för att komma in, men det behöver inte se likadant ut varje termin. Det kan krävas lägre antagningspoäng. Det kan vara så att den slutgiltiga antagningspoängen för en viss utbildning är lägre än den som står i.

Söka antagningsstatistik - Universitets- och högskolerådet

 1. - Valet av utbildning är inte bara en fråga om vad du tänkt dig att jobba med på kort sikt, utan också en fråga om din ekonomiska trygghet på lång sikt. Ett långt arbetsliv med ett attraktivt yrke och en bra löneutveckling är det bästa för pensionen utöver hälsan, säger Kaj Elfgren, analytiker på Max Matthiessen, som jämfört 30 olika utbildningar utifrån antagningspoäng.
 2. en 2020. Eftersom reserver kallas även efter urval 2 kan vissa av meritvärdena nedan vara lägre efter reservantagningen. Agronom - landsbygdsutv
 3. Antagningspoäng. På elevantagningens webbplats hittar du antagningspoäng från tidigare år. Där presenteras det jämförelsetal som den sist antagna på respektive program hade vid respektive antagning
 4. Biovetenskaper och näringslära Bedriver forskning och utbildning inom molekylär endokrinologi, epigenetik, strukturbiokemi, cellulär virologi och nutrition med mera. Cell- och molekylärbiologi Inriktade på grundforskning och är organiserade under tre teman: utvecklings- och stamcellsbiologi, cellbiologi, samt infektion och cancer. Fysiologi och farmakologi Undervisar och bedriver.

Ekonomprogrammet Bank och finans antagningspoäng -

Gymnasium i Sverige. Program (946) Alla skolor (892) Tillagd som favorit. Välj minst två program som du vill jämföra! Visar 1-20 av 946 träffar. Sortera. Skola. Sortera efter betyg Nationalekonomi är användbart i yrkeslivet för bl.a. ekonomer, samhällsvetare och naturvetare. Kort om nationalekonom. Ämnet nationalekonomi har två inriktningar. Dels består ämnet av mikroekonomi, som handlar om enskilda aktörers ekonomiska handlingar och hur dessa interagerar exempelvis på marknader. Den andra inriktningen är makroekonomi, som handlar om hur ett lands ekonomi. Inriktningar inom huvudområdet nationalekonomi. Finansiell ekonomi; Internationell ekonomi och utvecklingsekonomi; Makroekonomi ; Mikroekonomi ; Offentlig ekonomi och hälso- och arbetsmarknadsekonomi; I slutet av utbildningen (termin sex) skriver du en rapport om din utbildning som en del av ditt examensarbete i företagsekonomi eller nationalekonomi. Det här momentet kallas för Learning.

Ekonomprogrammet ger dig väldigt Här hittar du vår utgivning inom nationalekonomi Antagningspoäng för Politices kandidatprogram i nationalekonomi och statsvetenskap vid Stockholms universitet 2019. Hitta antagningspoäng från flera terminer på Antagningspoäng.se . Fristående kurs Program Terminsstart: Höst 2020 Vår 2021. Antagningsenheten Sjuhärad hanterar gymnasieansökan till. Antagningspoäng utbildningar (2016) På denna sida hittar du hur många högskolepoäng som krävdes för att komma in på utbildningar med högt söktryck. Antagningspoäng apotekare Här nedan finns listat hur många poäng på högskoleprovet som krävdes för att komma in på apotekarutbildningen. Lärosäte HT2016 (HP) HT2015 (HP) Göteborgs universitet 1,20 1,25 Umeå universitet 1,35 1.

Nationalekonomi är ett traditionellt akademiskt och teoretiskt ämne och som nationalekonom är man en samhällsvetare med omfattande analys- och utredningsförmåga. Arbetsmarknaden för den som har en avancerad examen i nationalekonomi är vanligtvis god. Nationalekonomiska institutionen ger en utbildning som syftar till att förbereda studenten för ett kvalificerat analytiskt arbete som. Sök efter ämne, utbildning, högskola eller ort. Sök. Du kan också söka kurser och program bland ämnesområden Här finns högskolor och universitet i Sverige. Data Välj ett delområde Alla utbildningar inom Data Datavetenskap Informatik Informationsteknik Kognitionsvetenskap Människa- datorinteraktion Stäng; Djursjukvård Välj ett delområde Alla utbildningar inom Djursjukvård. Ekonomer behövs i alla företag och organisationer världen över. Med en bred bas i företagsekonomi, nationalekonomi, handelsrätt och statistik är du redo att fatta beslut i många olika situationer som är viktiga för ett företag eller en organisation. Du kommer till exempel att kunna jobba som ekonomichef, marknadsförare, projektledare eller controller Fysioterapeut utbildning antagningspoäng. Som fysioterapeut kommer du att arbeta med att hjälpa människor att få ett aktivare liv. Läs mer om antagningspoäng. Start Höstterminen 2021. Dagtid Lund, heltid 100% Dessa utbildningar är då märkta Öppen för sen anmälan på Antagning.se Som fysioterapeut träffar du människor med olika typer av besvär som begränsar individens. Flera av de forskare och lärare som du möter under din utbildning är prisbelönta för sitt sätt att undervisa. Kontakten mellan lärare och studenter är god. Utbildningens innehåll . Den treåriga utbildningen leder till en ekonomie kandidatexamen i företagsekonomi eller nationalekonomi. Du söker programmet med studieort Luleå, eller med studieort Skellefteå. Oavsett vilken.

Handelshögskolan. Välkommen till Handelshögskolan! Här hittar du forskning och utbildning med globala perspektiv och fokus på hållbar samhällsutveckling. Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA och därmed en av drygt 100 handelshögskolor runt om i världen som är trippelackrediterade För att vara behörig att läsa en utbildning på avancerad nivå krävs det oftast att du har en examen på grundnivå, men för att läsa fristående kurs på avancerad nivå kan det ibland räcka med 90 högskolepoäng inom samma ämne som kursen ges inom. Därutöver anges det oftast särskilda behörighetskrav för de olika programmen eller kurserna. Se varje utbildnings förkunskarav.

Matematik C, Samhällskunskap A, Engelska B. (Områdesbehörighet A4/4) Examen. Civilekonomexamen (240 hp) med huvudområde företagsekonomi eller nationalekonomi, alternativt ekonomie kandidatexamen (180 hp) med huvudområde företagsekonomi eller nationalekonomi. Studieavgift. 279840 kr - OBS Är du intresserad av företagsekonomi, nationalekonomi, finansiell matematik eller statsvetenskap? Med en utbildning inom något av dessa ämnen har du möjlighet att påverka - i stort som smått, lokalt och globalt Hitta ditt välkomstbrev. När du blivit antagen på en utbildning kan du läsa ditt välkomstbrev. I välkomstbrevet hittar du allmän information inför dina studier som till exempel litteraturlistor med mera. Alla välkomstbrev hittar du nedan och du kan också använda sökrutan. Exempel kurs: Du är antagen till Nationalekonomi GR (A. Använd vårt sökfilter och hitta rätt utbildning som passar dig. Du kan även jämföra våra program. Hitta din utbildning Jämför våra utbildningar. Grundnivå . Arkitekt; Civilingenjör; Högskoleingenjör; Kandidatutbildning; Lärarutbildning; Högskoleutbildning; Teknisk basutbildning; Avancerad nivå . Master- och magisterutbildning; Forskarnivå. Forskarutbildning; Vidareutbildnin Provurval tillämpas på från en tredjedel till två tredjedelar av platserna per utbildning och för att delta i provurvalet måste du: uppfylla kraven för grundläggande och särskild behörighet; ha ett giltigt högskoleprov med resultat på 0,05 eller högre som är högst 8 år gamla; Läs mer om högskoleprovet (antagning.se) Inför högskoleprovet (studera.nu) Särskilda urval.

Utbildning - Nationalekonomiska institutione

De fungerar som ett intyg för din utbildning och erfarenhet. Yrkestitlarna är skyddade varumärken och får endast användas av de som fått Sveriges Arkitekters erkännande samt är medlemmar i förbundet. Om du vill bli medlem i Sveriges Arkitekter måste du ha minst en kandidatexamen (tre års studier) som inredningsarkitekt på en arkitekturskola i Sverige eller på utländsk utbildning. Kandidatprogram. Handelshögskolan i Stockholm är en av de mest ansedda och högst rankade handelshögskolorna i Europa. Våra kandidatprogram ger dig stora möjligheter till en framgångsrik karriär inom många branscher direkt efter examen. Du blir även behörig att söka till våra masterprogram

Beroende på din erfarenhet och utbildning kan du även få uppgifter som rör själva behandlingen av patienten, som att ge lokalbedövning, ta röntgenbilder, ta avtryck för att kunna skapa proteser samt att göra tillfälliga fyllningar. I din roll som tandsköterska har du även administrativa arbetsuppgifter, så som att ta emot patienter i klinikens reception, kalla patienter till. På Antagning.se gör du en anmälan till utbildningar på Sveriges högskolor och universitet. Antagning.se samlar allt på ett ställe för din väg vidare

Ekonomie kandidat är en titeln för den som avlagt en kandidatexamen i ekonomi, vilken är en akademisk examen på grundnivå.Denna utbildning innefattar både företagsekonomi och nationalekonomi.Den engelska benämningen på examen är Degree of Bachelor of Science in Business Administration and Economics. [1] [2]Sverige. En ekonomie kandidatexamen avläggs efter tre års heltidstudier (180. Utbildning. Här hittar du all information du behöver för att söka till oss. Du kan välja att studera vid något av våra fina campus i Sundsvall och Östersund, eller på någon av våra många distansutbildningar. Plugga på distans. Mittuniversitetet har ett av Sveriges största utbud av distansutbildningar. Kurser och program, en del med träffar på campus, andra helt... Antagen till. Lägger upp denna på efterfrågan Ett idrottsgymnasium och en idrottsutbildning är perfekt för dig som vågar satsa på en idrottskarriär. Det finns inga gymnasieskolor i Sverige som enbart är ett idrottsgymnasium. Vissa gymnasieskolor erbjuder endast en idrottsutbildning, till exempel fotboll eller ridning och därefter får du se vilka nationella gymnasieprogram som man. Du som är receptarie kan bygga på din utbildning med två år och få apotekarexamen. Vill man prova nya saker, säg vart femte år, utveckla sig själv och prova på nya roller, då är apotekarutbildning en kanonidé. Läs intervjun med Livia Karlström Jag vet att arbetsuppgifterna för en apotekare expanderar - vi behövs lite här och där Läs hela intervjun med Evelina Estola.

Ekonomiprogrammet Antagningspoäng Göteborg här finns

 1. Ismo does all he can to solve world hunger.Want to see more stand up comedy? Subscribe to the Laugh Factory's channel: http://youtube.com/subscription_center..
 2. *Search Bar ska vara här* Populära lärosäten; Chalmers tekniska högskol
 3. Anmälan och antagning. Här hittar du information om behörighet, urval, hur du anmäler dig, vad som händer efter att du blivit antagen, med mera. Anmälan till din utbildning gör du på antagning.se. Open/close toolbar. Meny

Antagningspoäng Umeå universitet 202

Google Scholar provides a simple way to broadly search for scholarly literature. Search across a wide variety of disciplines and sources: articles, theses, books, abstracts and court opinions Antagningspoäng Madelene Bergman. SYV - Uddetorp Våra uppdrag består av att bedriva utbildning på gymnasial- och vuxen nivå, samt erbjuda kortkurser och YH-utbildningar. Till det har vi även ett uppdrag att vara kompetenscentrum för de gröna näringarna och vara en aktiv del i landsbygdsutvecklingen. Sociala medier . Facebook. Instagram. LinkedIn. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. *Search Bar här* Populära lärosäten; Handelshögskolan Stockhol

Antagningspoäng Uppsala universitet 202

SKPF Pensionärerna, Stockholm (Stockholm, Sweden). 1,267 likes · 64 talking about this · 28 were here. SKPF Pensionärerna är ett religiöst och politiskt obundet pensionärsförbund och fler än 170 000.. Du kan se antal sökande, antal antagna och lägsta antagningspoäng per urvalsgrupp till de olika utbildningarna. Antagningssiffrorna visar antal antagna innan eventuell reservantagning. Du hittar statistiken på Universitets- och högskolerådets webbsida. Publicerad av: Veronica Liljeroth Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2017-09-11. Utbildning Program Kurser Studera på. Fysioterapeutprogrammet göteborg antagningspoäng / Utbildning / Program / Lantmätarprogrammet 180 hp; Lantmätarprogrammet 180 hp. Om du gillar teknik, ekonomi och juridik kommer du att trivas som lantmätare. Enkelt beskrivet handlar det om att arbeta med kartor och gränser. Men det är ett brett arbetsfält Mittuniversitetet är ett universitet med det lilla lärosätets fördelar. Både.

Civilekonom LIU antagningspoäng - höstterminen år 2

Syftet med doktorandprogrammet är att ge forskarstudenterna en djupare förståelse för nationalekonomi, en grundlig utbildning i forskningsmetodik och en god inblick i de problem som uppstår i forskningen och dess empiriska tillämpningar. Studenter som har avslutat sina doktorsexamen ska vara kritiska och oberoende forskare, med förmåga att planera och slutföra ett forskningsprojekt. Nationalekonomi handlar om att förstå hur ekonomiska händelser i vår omvärld och hur händelser inom vårt land påverkar vår ekonomi. Utbildning i nationalekonomi ger en djupare kunskap i att förstå de mekanismer som sätts igång då ekonomin utsätts för en störning och hur ekonomisk politik kan användas för att dämpa störningar i ekonomin Utvärdering av utbildning på forskarnivå inom nationalekonomi Beslut Universitetskanslersämbetet (UKÄ) beslutar att ge följande samlade omdöme för utbildningar på forskarnivå som leder till licentiat- och doktorsexamen inom nationalekonomi. Göteborgs universitet . Nationalekonomi - licentiat- och doktorsexamen, hög kvalitet . Handelshögskolan i Stockholm . Economics - licentiat.

Kandidatprogram i nationalekonomi och statistik

Hej, Jag har just nu 21,15 i BII, Hur stor är min chans att komma in tror ni?? Jag får ont i huvud när jag tänker på antagningspoängen detta å Båda leder fram till en kandidatexamen i biologi med goda förutsättningar för vidare utbildning i något av våra masterprogram eller till ämneslärarexamen i biologi med ytterligare ett skolämne Antagningspoäng Biologi, kandidatprogram Göteborgs universitet. Nedan hittar du antagningspoängen och statistik för det senaste året utbildningen var aktiv (HT2018). Poängen utgår alltid.

UHR.s

 1. Det finns en rad olika inriktningar att välja mellan när du ska studera en distansutbildning till sjuksköterska. På grundnivå kan du bland annat studera: På avancerad nivå kan du studera olika specialistutbildningar, till exempel inom intensivvård, ambulanssjukvård och distriktssjuksköterska
 2. i taget för respektive utbildning Anmälan till KTH:s kompletterande utbildningar görs via.

Nationalekonomi 2 SU för att få en kandidatexamen i

 1. Antagningspoäng 2016. Här kan du se de lägsta antagningspoängen 2016 för alla gymnasieprogram på Karlstads och Hammarö kommunala gymnasieskolor. Enbart * innebär att det inte blev någon antagen till programmet. En * framför jämförelsetalet innebär att det fanns platser kvar på programmet vid den slutliga antagningen
 2. Antagningspoäng inför läsåret 2020/2021, den 2020-07-09. Program, inriktning Humanistiska programmet. Inriktning kultur, lägsta 272,5 median 302,5 Samhällsvetenskapsprogrammet . Inriktning Samhällsvetenskap, lägsta 292,5 median 310,0; Inriktning Samhällsvetenskap, profil miljö, lägsta 285,0 median 310,0 Naturvetenskapsprogrammet . Inriktning Naturvetenskap lägsta 327,5 median 337,5.
 3. st E eller godkända betyg i Svenska 2 (tidigare B), Matematik 2 b eller 2 c (tidigare B) samt Engelska 6 (tidigare B). För dig som inte uppfyller de formella kraven på behörighet finns det ändå en möjlighet att bli antagen. Du kan söka med.

Utbildning och studier i Sverige och utomlands. Välj ämnesområde/intresse: Administration / Kundservice (132) Administration (104) Kundservice (6) Beteendevetenskap (1274) Kriminologi (85) Psykologi (411) Psykoterapi (57) Socialpedagog (42) Sociologi (415) Socionom (49) Bygg / Anläggning (544) Anläggning (49) Arkitektur (121) Bygg (112) Bygg- och anläggningsledare (12) Byggnadsingenjör. Här har du tillgång till moderna studiemiljöer och en framtidsorienterad utbildning. Kurser och kompetenser i fokus. Påbyggnadsutbildning med fastighetsmäklarinriktning ger dig de kunskaper och färdigheter som du behöver för att agera som en professionell mellanhand i fastighetsaffärer. Det kan handla om att lösa juridiska problem, värdera fastigheter, upprätta avtal med mera. Fråga oss om: att läsa kurser eller program, vilken utbildning som passar dig, hur du bygger den för att nå dit du vill, din studiesituation samt få stöd i dina karriärval. Har du frågor om studier på SLU? Kanske kan du hitta svaren på dem här. FAQ: Vanliga frågor och svar om studier på SLU. Epost studievagledning@slu.se. Telefon 018-67 28 00 . Telefontider måndag 10-12 tisdag 10. Utbildning - Ingen beskrivning. Södertörns högskolas webbplatser använder cookies för att fungera på ett bra sätt. Genom att välja Jag accepterar cookies samtycker du till att cookies används. Vill du neka cookies kan du själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar. Jag accepterar cookies Mer information om cookies. Gå till innehåll Studiewebben.

 • NewPac USB Miner.
 • Tensor Cores RTX.
 • Kondome Großhandel.
 • Was sind soziale Angelegenheiten.
 • Rent server in Russia.
 • Aluminium preisentwicklung Historisch.
 • Random Dice deck.
 • Benefik överlåtelse enskild firma.
 • Openssl/ecdsa example c.
 • Orthopäde Jever.
 • WooCommerce HTML template free download.
 • Repossessed boats for sale Ohio.
 • Psychology issues in the Philippines.
 • PetroChina Aktie Kursziel.
 • Hofer Gutscheine WhatsApp.
 • RSA Key length Recommendation BSI.
 • YB match.
 • To the moon worth it reddit.
 • Spirit Yachts 111.
 • Is IQ Option good for trading.
 • ETF Blog.
 • Crypto bubble 2021.
 • Coinbase Celo answers.
 • Dinar Währung.
 • Borntohell.
 • Neural networks and deep learning A textbook pdf.
 • Twitter crypto busy.
 • Olexesh instagram.
 • Nielsens Kaffeegarten Speisekarte.
 • Spain VPS.
 • Overwatch League Tokens 2021.
 • Bitcoin ATM Forum.
 • BuzzFeed FinCEN Files.
 • Frei Bordsteinkante Englisch.
 • STMX CoinGecko.
 • Economic Value Added Formel.
 • Wolverine Silbermünze.
 • Hus uthyres Dalarna.
 • Commerzbank Praktikum Legal.
 • Law firm New York.
 • Usa GDP.